Grunnavløpssystem Dupplex

Uponor grunnavløpssystem Dupplex - en av marknadens starkaste dobbelveggssystem for over- og spillvann.

Uponor grunnavløpssystem Dupplex er et system med selvfall for over- og spillvann. Røret Dupplex har dobbel vegg og er lagd av PP-materiale med glatt invendig overflate og korrugert utvendig overflate. Denne konstruksjon gir ringstivheten SN8.

Uponor Dupplex-rør brukes sammen med Ultra Rib 2 deler. Det sammenkoblede systemet har altså en ringstivhet på SN8 med alle deler lagd av PP. Rørene er rødbrune utvendig og lysegrå innvendig for å gjøre det enklare ved TV-inspektsjon.

Uponor Dupplex-avløpsrørenes egenskaper overgår de europeiske normkrav som stilles til grunnavløpssystem idag. Med den innebygde ekstra sikkerhetsmarginen oppnås ytterligere trygghet ved installering av Uponor Dupplex-rørsystemet

Rørene er utstyrt med en friksjonssveiset muffe som sammen med tilhørende tetningsring gjørmonteringen enkel og sikker. Som en del av den løpende produksjonskontrollen tetthetsprøves samtlige rør etter påsveising av muffen. Tetningsringen leveres i så vel en olje- og besinbestandig som i en standardversjon. Standardtetningsringenene er lagd av SBR-gummi. De olje- og bensinbestandige tetningsringene er lagd av NBR-gummi og har gul merking.


NavnDatoFormat
Dupplex markrørssystem: Nordic Poly Mark
24.03.2010pdf  0,73Mb
Miljøklarering - Dupplex
06/2007pdf  0,03Mb