Overvannsrør, Uponor IQ

  • Uponor IQ

In-line muffe minsker risikoen for lekkasje

Uponor IQ overvannsrør er et komplett rørsystem i dimensjon 200 – 1200 mm, med et bredt utvalg av deler. Hver dimensjon er optimert for sine behov. Samtlige rør er utviklet for å oppfylle respektive krav og kan spesial tilpasses etter prosjektets behov.

Med IQ tilbyr Uponor et komplett overvannssystem for bruk til vei og gateutbygging samt i jord- og landbruk. For store som for små prosjekter.

Alle Uponor IQ rør produseres med In-line muffe, som er den beste måten å unnvike framtidens problemer. Du reduserer antall skjøter med 50% og sikrer dermed tetthet med minsket risk for lekkasje og rotinntregning.

Dimensjonering
Uponor IQ overvannsrør er innerdimensjonert hvilket betyr at du får den gjennomstrøms kapasiteten som blir etterspurt.

Sortiment
Vi har markedets mest komplette sortiment av veitrommer, deler og kummer og kan dessuten produsere spesialløsninger.

Installasjon
Takket være en trompetformet muffe er rørene lette å montere. Som, i mange tilfeller, sparer deg for tid og penger.

Vedlikehold
In-line muffen gjør at skjøter halveres og minsker risikoen for rotinntregning. Den grå innsiden oppfyller standarden og inspeksjon og filming enklere.

Kvalitet
Uponor IQ overvannsrør t.o.m. dim. 800 oppfyller alle krav om avvinkling, deformasjon og tetthet. Nordic Poly Mark & EN 13476
(de største dimensjonene produseres etter fabrikstandard, ettersom det i dag ikke finnes noen ekstern sertifisering)  Rørene har ringstivhet SN8 og kan med fordel installeres i hardt trafikkerte områder som motorvei og jernbane.

Vi tar ansvar for en holdbar framtid
Som kunde hos oss kan du lene deg tilbake mens vi tar ansvar og er engasjert i en holdbar framtid. Uponor IQ rør produseres med moderne teknologi i kombinasjon med PP materiale, som gir en optimal løsning med både lang livslengde og god slagfasthet. Samme materiale (PP) i både rør og muffe letter fremtidens gjenvinning.

Visste du at
Vanlig regn er en risikofaktor for det moderne samfunnet. Og ikke minst i et globalt perspektiv. Oversvømmelser forårsaker halvparten av verdens naturkatastrofer.

Lukk