Pressemelding

Uponor legger bredsiden til under VVS Dagene

Uponor feirer 100 år under VVS Dagene 2018

Kristian Langebeck og Petter Vang

Pressemelding

Pressemelding Uponor VVS Dagene 2018 FINAL  - mandag 2. juli 2018

(Bildetekst – foto Uponor VVS Dagene 2018 1)

 - Dette er det beste produktlanseringsåret på lenge, og vi gleder oss veldig til VVS Dagene! forteller administrerende direktør Petter Vang og salgssjef Kristian Langebeck hos Uponor.

 

 

Presse - Last ned bidet

Uponor legger bredsiden til under VVS Dagene:


Gode nyheter for fagfolk

Det blir tidenes messe for Uponor under VVS Dagene 2018. Selskapet legger opp til offisielle lanseringer av en rekke nye produkter og løsninger, hvor flere er utviklet i samarbeid med norske rørleggere.

- Dette er det beste produktlanseringsåret på lenge, avslører administrerende direktør Petter Vang og salgssjef Kristian Langebeck.

Gode nyheter

Uponor legger opp til store lanseringer under VVS Dagene på Norges Varemesse, Lillestrøm fra 17. – 19. oktober. Det er produktnyheter innen alle segmenter som for eksempel gulvvarmeløsninger, prefabrikerte fordelerskap og Unipipe. I tillegg kommer det nye modulære PPM-systemet for tappevann for full fart. Uponor har utviklet et fordelersystem i samarbeid med norske rørleggere med avtakbare avstikk og adaptere for alle aktuelle typer rør og dimensjoner.

Med stolthet og glede

- Vi er stolte over å ha utviklet dette i samarbeid med norske rørleggere. Resultatet av dette vil føre til 10 – 15 prosent kortere monteringstid for rørleggeren sammenlignet med gammelmåten. Prisen vil ligge noe under tilsvarende i messing. Systemet er fleksibelt, rimeligere enn messing og med svært enkel montering, forteller Langebeck. Summen av dette gir en helt ny kostnadseffektivitet som kommer rørleggeren og hans kunder til gode.

Dette er bare ett eksempel på mange nyheter som rulles ut under VVS Dagene,

Book møter nå

- Det merkes allerede stor interesse og pågang fra både nye og eksisterende kunder som vil ha møter under VVS Dagene. Vi har allerede begynt å reservere avtaler, forteller Vang, som legger til at det kan være klokt å ta kontakt tidlig.


(Faktaramme)

Dette er Uponor

Uponor er et børsnotert selskap med hovedkontor i Vantaa, Finland, som har eksistert i 100 år. Uponor har 3.900 ansatte i 30 land, hovedsakelig i Europa og Nord-Amerika. I 2016 hadde Uponor en nettoomsetning på 10,7 milliarder kroner. Uponor VVS Norge har omlag 40 ansatte og omsetter for vel 200 millioner kroner og har en helt særegen, sterk posisjon i markedet. Uponor er en ledende global leverandør av tappevannsystemer og løsninger, energieffektive varmesystemer og kjøling samt pålitelig infrastruktur. Uponors produkter og tjenester selges til kunder i over 100 land. Løsninger for tappevann og energieffektiv varme og kjøling står i fokus. Selskapet fokuserer på bærekraft og har som mål å gjøre folks liv bedre og mer komfortabelt.

Att redaksjonen: Vi blir veldig glade om også Uponors 100 års jubileumsvideo kan publiseres sammen med artikkelen: Link til Uponor jubileumsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=BDdrexRh5wM

Pressekontakter Uponor AS

Petter Vang
Adm. Dir.
T 64 95 66 01
M 48 89 99 83
E petter.vang@uponor.com

Kristian Langebeck
Salgssjef Norge
M 41 55 41 41

E kristian.langebeck@uponor.com