Uponor VVS Dagene 2018

Uponor i 100 på VVS Dagene

fra venstre: Kristian Langebeck, Tor Brønn og Petter Vang

Pressemelding - Uponor i 100 på VVS Dagene

Det var ikke bare VVS Dagene som kunne notere seg for rekord, Uponor feiret braksuksess på sin jubileumsstand. Det står respekt av både besøksrekorden og Uponors første 100 år.

- Vi presenterte bredden av våre produkter og fikk god uttelling, forteller salgs- og markedssjef Kristian Langebeck. 

 

 

 

Se album med bilder på vår Facebook-side

Pressemelding Uponor etter VVS Dagene 2018 v4  - torsdag 25. oktober 2018

God oppmerksomhet

Uponor var godt representert og  opplevde en vellykket messe, hvor man fikk presentert både bredden og den faglige styrken på en skikkelig måte. Det ble vist nyheter innen gulvvarme, prefabrikerte fordelerskap og Unipipe. 
I tillegg vakte det nye modulære PPM-systemet for tappevann stor interesse. Administrerende direktør, Petter Vang er godt fornøyd med oppmerksomheten under VVS Dagene.

Tor Brønn

Grunder Tor Brønn kom innom og kastet glans over Uponors stand. Han er av mange regnet som som PEX’ens far, og startet Wirsbo Norge i 1990 og har jobbet tett med både bransjeorganisasjoner og forsikringsselskap for å ta Rør-I-Rør-systemet til dagens standarder i Norge.

Premie til Rogaland

Uponor arrangerte også en konkurranse hvor premien var en flott Milwaukee-pakke. Utstillingsansvarlig Hanne Zakariassen melder om stor interesse og god deltagelse. Vinneren av den flotte premien ble Ari Frode Brynjelsen hos Vedavågen Rør AS i Rogaland.

 

(Faktaramme)

Dette er Uponor

Uponor er et børsnotert selskap med hovedkontor i Vantaa, Finland, som har eksistert i 100 år. Uponor har 3.900 ansatte i 30 land, hovedsakelig i Europa og Nord-Amerika. I 2016 hadde Uponor en nettoomsetning på 10,7 milliarder kroner. Uponor VVS Norge har omlag 40 ansatte og omsetter for vel 200 millioner kroner og har en helt særegen, sterk posisjon i markedet. Uponor er en ledende global leverandør av tappevannsystemer og løsninger, energieffektive varmesystemer og kjøling samt pålitelig infrastruktur. Uponors produkter og tjenester selges til kunder i over 100 land. Løsninger for tappevann og energieffektiv varme og kjøling står i fokus. Selskapet fokuserer på bærekraft og har som mål å gjøre folks liv bedre og mer komfortabelt.

Att redaksjonen: Link til Uponor jubileumsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=BDdrexRh5wM

Pressekontakter Uponor AS

 

Petter Vang
Adm. Dir.
T  64 95 66 01
M 48 89 99 83
petter.vang@uponor.com

 

Kristian Langebeck
Salgssjef Norge
M 41 55 41 41

E kristian.langebeck@uponor.com