News

Plus X Award

Plus X-prisen tildeles Uponor S-Press PLUS

En av verdens mest prestisjefylte innovasjonsutmerkelser feirer ny generasjon av rørdeler innenfor kategoriene; innovasjon, høy kvalitet og funksjonalitet.

Den nye generasjonen Uponor presskoblinger, S-Press PLUS, er kronet med verdens mest fremragende pris for innovasjon, Plus X Award. Ekspertjuryen har tildelt systemet det ettertraktede kvalitetsmerket for kategoriene; innovasjon, høy kvalitet og funksjonalitet.

"Vi er veldig fornøyd med denne prisen, da den igjen bekrefter de unike produktfunksjonene til S-Press PLUS, og denne gangen fra et uavhengig perspektiv," forklarer Markus Friedrichs, salgssjef for Uponor i Tyskland.

Under utviklingen av S-Press PLUS-serien har den inkludert sin praktiske erfaring fra å ha utviklet og installert mer enn 500 millioner tilkoblinger i over 25 år. Denne satsningen har skapt et nytt monteringssystem som spesielt imponerte juryen gjennom sin robuste kombinasjon av materialer, strømningsoptimalisert design, rask og enkel installasjon på stedet. Juryen kommenterte sin beslutning med "Uponor S-Press PLUS-koblinger for komposittrør som tilbyr den optimale løsningen for varige og tette rørforbindelser"

Den høye presisjonen av plassering av pressbakken og fargekodet folie med tydelig dimensjonsspesifikasjon som lett kan fjernes etter pressing, sikrer enda større pålitelighet og sikkerhet. Dette gir en jevn visuell trykkindikasjon som viser at koblingen ikke er presset, og at den lekker når den ikke er trykket ordentlig fast, noe som ikke alltid er en selvfølge. S-Press PLUS-koblinger er tilgjengelige i størrelser fra 16 til 32 mm, og er kompatible med produsentens eksisterende komposittrør og trykkverktøy.

Plus X Award er en av verdens største innovasjonspriser for teknologi, sport og livsstil. Den skiller verdens beste merkevarer for kvalitet og innovasjon av sine produkter. Uavhengige spesialistjournalister og internasjonale personligheter fra 25 områder er juryen i Plus X-prisen, og bestemmer seg for prisen på kvalitetsmerket. Her er fokus på kriterier som innovativ styrke, funksjonalitet, eksepsjonell design, brukerkonsepter og ergonomiske og økologiske produktegenskaper. Kvalitetsmerket er fordelt på flere områder.