uponor bærekraftig pålitelig fremføring av drikkevann

Vann – livskvalitet – effektivitet – Uponor arbeider med fremtidige løsninger

Innovasjon@Uponor

Drikkevann er et knapphetsgode i verden – Uponor bidrar til å bevare denne verdifulle ressursen

Hvordan kommer forbrukere og industrien til å bruke de dyrebare vannressursene våre i fremtiden? Dette kommer til å være et viktig tema i fremtiden. Uponor er opptatt av at vannressurser benyttes på en bærekraftig måte, og utvikler konsepter som gjør det mulig å sikre trygt drikkevann og økonomisk forbruk.

Flere og flere mennesker lever i byer – Uponor sikrer disse menneskenes livskvalitet

I tettbygde området er det særlig viktig å sikre livskvaliteten til innbyggerne. Dette gjelder alle områder: hjemme, på arbeidsplassen og i fritidenAndel av befolkningen i industrialiserte land som bor i byer
Kilde: Roland Berger

Uponor antall borgere i utviklede land

En titt inn i Uponors fremtidslaboratorium: ideer, forskning, konsepter

Uponor er et nyskapende selskap og investerer store ressurser i forskning og utvikling. Uponor holder tett kontakt med kunder og partnere. Ta del i erfaringsutvekslingen. Fortell oss om ønskene og erfaringene dine. Eller fortell oss hvor du ser muligheter for mer effektiv bruk av energi og for hygienisk håndtering av vann. Sammen kan vi finne løsninger som også kommer andre til gode.

Vi trenger kreative hoder som kan videreutvikle ideene våre. Uponor legger stor vekt på solid utdanning og opplæring av sine ansatte. Du finner mer informasjon om Uponor som arbeidsgiver og ledige stillinger her
. Vi tilbyr seminarer og arrangement for kunder og partnere ved Uponor Academy om temaer knyttet til vannforsyning, oppvarming og kjøling. Du finner informasjon her.

uponor unipipe plus innovasjon