uponor smatrix app

Fjernkontroll av vannbåren gulvvarme og kjøling

Uponor Smatrix App

Uponor Smatrix App - uansett hvor du er, uansett hvor du går

Temperaturkontroll til fingerspissene

For huseiere og installatører kan vedlikehold av optimalt inneklimaet være en utfordring dersom gulvvarme- / kjølesystemet kun kan nås i bygningen der den er installert. Det krever at noen er til stede når man optimaliserer romtemperaturer, justerer systemet for å maksimere energibesparelser, samt bekrefter at systemet fungerer på riktig måte.

Som svar på denne utfordringen har Uponor utviklet Uponor Smatrix App for å kunne regulere inneklimaet i bygninger, uavhengig av lokasjon: hjemme, på jobb, borte på forretningsreise, på farten eller på ferie.


Uponor Smatrix App for maksimal fleksibilitet og optimal komfort

Uponor Smatrix App utvider fleksibiliteten og komforten til et Uponor gulvvarme / kjøleanlegg ved å tilby ekstern tilgang til sitt utvalg.

Lokal tilgang: det er ikke nødvending med internett-tilkobling når man i bygningen har direkte tilgang til gulvvarme og kjølesystemet, men for enkelhets skyld kan systemet fortsatt nås via appen "Uponor Smatrix App".

Fjerntilgang: Når du er borte, kan systemet nås via Uponor Smatrix App eller nettstedet på en smarttelefon, nettbrett eller PC

Uponor App

Uponor Smatrix App i et nøtteskall

  • Enkel i bruk
  • Enkel å installere
  • Optimal komfort og sikkerhet
  • Maksimal energieffektivitet

 

Uponor Smatrix App - nedlastinger

Last ned app for din mobile enhet:

app store

 

google play


Apple, Apple-logoen, iPhone, iPad, Mac og OS X er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. IOS er et varemerke eller registrert varemerke for Cisco i USA og andre land og brukes under lisens. App Store er et servicemerke av Apple Inc. 

Google, Android og andre merker er varemerker av Google Inc
.

smatrix app